Kvalitet och bekvämlighet är viktiga faktorer

Om man som anställd får nyckelband till passerkort, nycklar med mera är det viktigt att dessa är bekväma att bära och att de verkligen håller. Om nyckelbandet sitter åt, river eller är obekvämt är risken mycket stor att den anställde helt enkelt struntar i att bära bandet och istället väljer en annan form av nyckelband eller liknande. Om kvaliteten inte är bra och om den anställde trots allt får gå omkring med sakerna i fickorna fylls inte heller funktionen. I dessa fall leder bara nyckelbanden till stor irritation.

Det kan därför vara smart att shoppa nyckelband med tryck på ts reklam, där det också är enkelt att designa dem. Då är nyckelbanden alltid av högsta kvalitet och håller garanterat även för tyngre belastning i olika form. Nyckelbanden är också tillverkade i material som är mjuka och sköna att ha mot huden. Det gör att obehagligt skav inte uppstår. Det kan ofta vara bättre att lägga till ett par kronor och få saker i bra kvalitet.

När man som företagare trycker upp nyckelband vill man självklart att de också ska användas så att företaget kan få den reklam som faktiskt betala för. Om ingen då vill använda nyckelbanden på grund av att de är av dålig kvalitet eller helt enkelt inte fungerar eller är obekvämt kommer heller inte företagets logga eller liknande att synas.

När man ska beställa sina nyckelband är det därför viktigt att noga kontrollera vilka tidigare omdömen leverantören fått och om banden tycks hålla kvalitetsmässigt. Det är också viktigt att det tryck man beställer faktiskt sitter kvar i mer än ett par dagar efter det att banden har levererats. Hos TS Reklam används färger som tål att skrapas och blötas utan att lösas upp. Om du vill vara säker på att få nyckelband som uppskattas av alla har du kommit rätt.